Samsung klíma - Tippek a helyes használathoz

Nem elegendő az Ön és családja számára megfelelő Samsung klímaberendezést kiválasztania, fontos a készülék rendszeres karbantartása és helyes használata. Az alábbiakban néhány hasznos tippet és karbantartási útmutatót olvashat, melyek segítségével klímáját mindig gazdaságosan és hatékonyan működtetheti. Ismerje meg a Samsung klímák legfontosabb funkcióit és előnyeit!

Tippek a helyes klímahasználathoz


• Ne hanyagolja el a kültéri egységet, mivel ez termeli a hideg / meleg energiát a légkondícionálás részére.
• Rendszeresen ellenőrizze a készüléket, nem nőtte-e be növényzet, vagy szőtték-e be rovarok, esetleg kosz, falevelek nem akadályozzák-e a működését. Ezek gátolhatják a levegőáramlást, ezzel rontva a teljesítményt, vagy tönkretéve a készüléket.
• Évente szappanos, vagy autósamponos vízzel takarítsa le a kültéri egységet és lehetőség szerint autó polírpasztával védje a környezeti hatásoktól.
• Szezon elején és végén ellenőrizze, hogy nincs-e sérülés a csövezésen, szigetelésen, vezetékezésen. Ha időben észreveszi az esetleges sérülést, időben javíttatja azt, azzal elkerülhet komolyabb javítási költséget jelentő meghibásodást.
• Temperálja a lakását. Ez kevesebb költséggel jár, mintha a felmelegedett házat szeretné gyorsan lehűteni.
• Használjon külső és belső árnyékolókat a lakás felmelegedésének elkerülésére.
• Csukja be a nem hűtendő szobák ajtaját (pl. Kamra, gardrobe, mosóhelyiség, stb.). Ezek hűtése felesleges elektomos fogyasztást okoz.
• Használja az időzítő funkciót! Indítsa el a klimatizálást kb.2 órával a várható hazaérkezés előtt. Így mikor belép otthonába, már kellemes hőmérséklet várja.

Tippek a helyes klímahasználathoz

Ismerje meg a Samsung klímákat!

Gyorsabban, messzebbre és nagyobb szögben hűt

A Samsung légkondicionálót az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy kimagaslóan hatékony legyen. Az egyedülálló háromszög alakú kivitelezésének köszönhetően szélesebb beáramlási nyílással rendelkezik, így több levegőt szív be. A kiáramlási nyílás megnövelt szélessége, annak kiáramlási szöge, az extra v-lapátok és a nagyobb ventilátor biztosítják a levegő gyorsabb eljutását a távoli részekbe is. Így a frissítő légáramlat, holtterek nélkül, szobája minden sarkába eljut.

Gyorsabban, messzebbre és nagyobb szögben hűt

Vírusdoktor és Easy Filter

Eltávolítja a vírusokat

A Vírusdoktor Double Action rendszere eltávolítja a port, a levegőben terjedő szennyeződéseket és allergéneket, valamint a baktériumokat és vírusokat, beleértve az influenza A-vírus és a Coronavírust is – elsőként a szűrő, majd a Vírusdoktor segítségével. Így Ön mindig tiszta és egészséges levegőt lélegezhet be.

Vírusdoktor és Easy Filter

Smart tulajdonságok

A Samsung légkondicionálóval élvezheti a tökéletes működés, a távirányítású vezérlés és hibaelhárítás nyújtotta biztonság élményét. A Smart Installation (okos üzembehelyezés) funkció ellenőrzi azon hibaforrásokat, melyek beállítási hiányosságokból adódhatnak. Az okostelefonjára letöltött App* (alkalmazás) és a Smart Wi-Fi segítségével lehetősége nyílik, hogy minden beállítást ellenőrizhessen és megváltoztathasson, valamint a Smart Check (okos ellenőrzés) funkció használatával idejében észlelheti a meghibásodásokat, és azonnal szerviz beavatkozást kérhet.

Okos, kényelmes beszerelés, használat és karbantartás

Smart tulajdonságok