Vásárlási tanácsok

Samsung klíma - Tippek a helyes használathoz
Nem elegendő az Ön és családja számára megfelelő Samsung klímaberendezést kiválasztania, fontos a készülék rendszeres karbantartása és helyes használata. Az alábbiakban néhány hasznos tippet és karbantartási útmutatót olvashat, melyek segítségével klímáját mindig gazdaságosan és hatékonyan működtetheti. Ismerje meg a Samsung klímák legfontosabb funkcióit és előnyeit!

Samsung klíma - Légtisztítás - Hogyan őrizzük meg a tiszta levegőt?
Ha ön allergiás vagy asztmás, akkor bizonyára tudja, milyen fontos a tiszta levegő az egészsége szempontjából. De a szennyező anyagokat akkor is érdemes kiszűrni a levegőből, ha nem szenvedünk légúti betegségekben. Szerencsére a beltéri levegőminőség javítására már több megoldás is a rendelkezésünkre áll. Jöjjön hát pár tipp, hogy tisztább levegőt lélegezhessünk.

A klímaberendezések egészségkárosító hatásai
Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály felhívása

Amit a párátlanításról tudni érdemes
A főzés, zuhanyzás, mosás, sőt még a növények is párát termelnek. Az ősz és a fűtésszezon beköszöntével kevesebbet van nyitva az ablak, így a keletkezett nedvesség nem tud megfelelően távozni a helyiségekből. A belül képződött felesleget felveszik a falak, így szép lassan elindítva a foltosodás, illetve a gombásodás folyamatát, mert a levegőben lévő páratartalom a lakás hidegebb pontjain az alacsony harmatpont miatt, az ablakon, a sarkokban lecsapódik és így megfelelő környezetet biztosít a levegőben lévő penészgombáknak ahhoz, hogy ott penészesedést okozzanak.