Telepítés és üzembe helyezés

 

Oldalfali split klímaberendezés szakszerű telepítése, beüzemelése, klímavédelmi hatósági ügyintézése, garanciával:

 

Alapszerelés 4kW-ig: 3 folyóméter (6/10mm) csőhosszig, 4m-es magasságig, 450mm-es kültéri tartókonzollal, 1db faláttöréssel, (normál parkolási körülmények mellett):
Vidék: 80.000Ft / Pest megye: 85.000Ft

Szerződéses szerelő partnereink többsége KATA-s vállalkozóként alanyi adómentes adózó, így az általuk kibocsátott számlákat nem terheli ÁFA fizetési kötelezettség.

Alapszerelés 3 fm-ig (3 fm-es minimális csőtávolság a gyártói előírások értelmében a jótállás feltétele):

A 3 fm-es alapszerelési ár tartalmazza: 

3fm alapszerelésen felüli hűtőkör kiépítés:

Alapszerelésen felüli egyéb árak:

A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek! A kivitelezés a helyszíni adottságoknak és az egyedi igényeknek megfelelően változhat, ezért a szerelés pontos árának meghatározásához mindenképp vegye igénybe ingyenes helyszíni felmérésünket! 

 


Karbantartás:

Mikor ajánlott a klíma berendezések karbantartása?
A készülékek karbantartását tavasszal hűtési időszak előtt, illetve ősszel a fűtési időszak megkezdése előtt javasoljuk elvégeztetni.

Miért ajánlott a klíma berendezések karbantartása?
A bakteriális fertőzések és a villamos túlfogyasztás elkerülése érdekében indokolt a készülékek legalább évenkénti karbantartása! (évi kétszeri karbantartás javasolt a fűtésre is használt berendezéseknél, illetve amennyiben a gyártói utasításokban jótállási vagy üzemeltetési feltételként előírja a gyártó)

A klímaberendezésekre a jótállási igény csak abban az esetben érvényesíthető, amennyiben szakember által elvégzett a gyártói előírásokban szereplő mennyiségű és számlával igazolt karbantartás megtörtént!

Mit tartalmaz a klíma berendezések karbantartás díja?
A klímaberendezés karbantartása, tisztítása az alábbi folyamat szerint történik:

A beltéri egységnél szemrevételezés után amennyiben szükséges, a burkolat eltávolítása, utána a hőcserélő teljes felületét (elpárologtató) kitakarítjuk, fertőtlenítjük, ellenőrizzük a befújt hőmérsékletet, a villamos kötéseket, cseppvíz elfolyását vizsgáljuk.

A kültéri egység szemrevételezése után amennyiben szükséges a hőcserélőt (kondenzátor) kitakarítjuk, a szennyeződéseket eltávolítjuk, szükség szerint kompresszorral is tisztítjuk. Ellenőrizzük a villamos kötések állapotát és a hűtőközeg megfelelő mennyiségben történő jelenlétét.

Az összeszerelés után a gép működését, funkcióit ellenőrizzük.   

 

  Klíma karbantartási árak 2022.09.01-től:

  - 1db split klíma karbantartás: vidék: 12.000Ft / Pest megye: 15.000Ft
  - 2db split klíma karbantartás: vidék: 22.000Ft / Pest megye: 26.000Ft
  - 3db split klíma karbantartás: vidék: 30.000Ft / Pest megye: 36.000Ft
  - Duál gép karbantartás: vidék: 20.000Ft / Pest megye: 23.000Ft
  - Extra koszos berendezések karbantartási felára: 3.000Ft
  - Rendszeres karbantartás hiánya miatt extrém módon szennyezett eszközök karbantartását egyedi árajánlat alapján tudjuk elvégezni!


Karbantartás igényléséhez
kattintson ide