Áruhitel

Áruvásárlási és szolgáltatási gyorskölcsönnel kapcsolatban keresse kollégánkat az üzletünkben vagy az elérhetőségeink egyikén.

Az OTP Áruvásárlási és szolgáltatási gyorskölcsönt kedvező feltételek mellett veheti igénybe tartós fogyasztási cikkek és szolgáltatások vásárlására. Üzletünkben könnyen és gyorsan juthat áruhitelhez. Az OTP Bank áruhitel konstrukciói helyben igényelhetők már akár önerő nélkül. További kedvezményes lehetőségekről érdeklődjön a helyszínen.

MIÉRT ELŐNYÖS?

JELLEMZŐK

Mekkora saját erő szükséges?

Mikor szükséges adóstárs bevonása?

Adóstárs csak olyan személy lehet, aki megfelel az adóstárs (társigénylő) nélkül hitelt igényelhető személy alapfeltételeinek, és megfelel az OTP Bank által előírt minimális hitelfeltételeknek és rendelkezik az előírt dokumentumokkal.

HOGYAN IGÉNYELHETI?

Ön Áruvásárlási- és szolgáltatási gyorskölcsönt igényelhet, ha

A kölcsönigénylés az OTP Bankkal szerződésben álló kereskedelmi vagy szolgáltató cégek üzleteiben, illetve azok ügynökeinél nyújtható be.

Állandóan elérhető konstrukcióink mellett időszakos jelleggel akciós konstrukciók elérhetőségét is biztosítjuk, amelyek keretén belül még kedvezőbb feltételekkel igényelhet áruvásárlási és szolgáltatási gyorskölcsönt. Az akciós termékek feltételeiről kereskedői partnereinknél érdeklődhet.

Milyen okmányok szükségesek az igényléshez?

Amire szüksége lehet

Magatartási kódex

Az OTP Bank 2009. szeptember 16-án, az elsők között csatlakozott a Magatartási Kódexhez. A Kódex teljes szövege - a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló 2008. évi XLVII. törvénnyel összhangban - itt olvasható.

Az OTP Bank hitelszerződéseiben alkalmazott, kamat-, díj- vagy költségelemekre hatással lévő ok-lista itt olvasható.

A kölcsönfelvétellel kapcsolatos felelős döntésének meghozatalához segítséget nyújthatnak Önnek Magyar Nemzeti Bank honlapján található háztartási költségvetés-számító program, hitelkalkulátor, illetve az ugyancsak itt elérhető termék-összehasonlító táblázatok.