Szállítás és fizetés

Áruházunkban csak hivatalos magyar garanciával rendelkező, regisztrálható termékek találhatóak, ingyenes országos kiszállítással!

 

Fizetési feltételek:

Megrendelését a www.albaklima.hu webáruházon keresztül, akár regisztáció nélkül könnyedén, néhány lépésben leadhatja, miután kiválasztotta a terméket és a kosárba helyezte a terméket.

Négy féle fizetési mód közül választhat:


1. Banki előre utalás:
A számlát a megrendelést követően emailben küldjük ki. A számla bruttó végösszegét a 10102952-47257400-01004000 (Budapest Bank) bankszámlára kérjük utalni, hivatkozásként a rendelés sorszámát tüntetve fel. Előre utalás esetén az átvételre csak az átutalás jóváírását követően van lehetőség.
2. Készpénzes fizetés az üzletünkben:
A Szolgáltató telephelyén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetés ebben az esetben készpénzben történik. Az átvételre a fizetést követően kerülhet sor.
3. Bankkártyás fizetés az üzletünkben:
A Szolgáltató telephelyén fizeti meg a termék vételárát. A kifizetés ebben az esetben bankkártyával történik (kivéve AMEX). Az átvételre a fizetést követően kerülhet sor.
4. Utánvétes fizetés
A megrendelt termék átvételekor a futárnak fizeti meg a termék vételárát, kifizetésre ebben az esetben csak készpénzzel van lehetőség.

Szállítási feltételek:

1. Személyes átvétel:
A megrendelt termékeket személyesen átveheti a Szolgáltató telephelyén: SAMSUNG márkaszerviz, 8000 Székesfehérvár, Távirda u. 14. Az átvétel időpontjáról a szolgáltatóval szükséges egyeztetni.
2. Kiszállítás:
Internetes rendelés esetén magyarországi címre, ingyenes kiszállítás.